Lážo Plážo za námi… – reportáž ze závodu…

dsc_0467Jak jinak začít naši reportáž, než popisem počasí: bylo pekelné horko, jak už to tak na letní akci má být… Grimace. Ale my jsme byli připravení!  Naše milé Ostrovanky totiž myslí na vše a tak nám jedna z nich přivezla na závody sprchu (díky Regino Jiránková!!! Victory), druhá darovala sto porcí naprosto skvělé zmrzliny!!! (díky Katko Hvězdová) a třetí zajistila dostatek pitiva pro všechny zúčastněné a ještě to všechno zfotodokumentovala! (díky Svaťko Lišková!). Ročník neoficiálních závodů Lážo Plážo 2014 je za námi a já mohu konstatovat, že vše proběhlo opět tak, jak mělo… Pro naše čtveřnožce bych si přála o 10 stupňů celsia méně, ale nakonec to všichni zvládli.. Páníčci se je snažili osvěžovat co možná nejvíce a nezapomínali ani na sebe… Big Smile V 15:00 bylo odběháno a kdo chtěl, mohl posedět u našeho Ostrovanského stolu, protože v lednici stále byly ještě schované kulinářské poklady našich Ostrovanek.
Přiznávám, že nás trošku zaskočila otevírací doba místního pohostinství „U Jardy“, která se zřejmě na prázdniny posunula z 15 na 17.00, a tak jsme nedočkavě vyhlíželi, jestli „Jarda“ nepřijde přeci jen dřív, protože po tak perném dni prostě nejvíc osvěží korbelek studeného pivka. Exciting. Dočkali jsme se v 16.30 a zanedlouho přijela i Jiřka Sáňková, která nám přivezla ze svatby Evky (její dcery) nádherný dort a fantastické svatební minikoláčky spolu se spoustou humorných příběhů z příprav svatby! A tak byl závěr sobotního dne víc než optimistický! Girl
Prostě opět povedený den za přispění všech ochotných Ostrovanů, neúnavného Dudyna a Radany, našich maminek a dokonalého Ivana a Momo.
Děkujeme všem zavodníkům za  účast a skvělé vystupování a našim skvělým sponozorům za prima ceny pro vítěze: obchodní síť Brněnka spol. s r.o., manželům Homolovým za víno a Katce Hvězdové za překvapivé osvěžení pro všechny závodníky a jejich doprovod v podobě zmrzliny!!!
Martina

Foto z akce: Svaťka Lišková a Lucie Drápelová

[slideshow id=40]