Chlubeníčko….

Tak prostě přišel čas, kdy se musíme pochlubit výkony našich „kynologicky-sportovních“ týmů… 🙂
V průběhu minulého měsíce se konala nejrůznější mistrovská klání v různých kynologických disciplínách, nebo akcích pro jednotlivá plemena, tak budeme oslavovat! 🙂
Mistrovský titul v historicky prvním Mistrovství světa v Hoopers, které se konalo letos v Itálii v kategorii small, získali společně v týmu Evža Schreiber a Antony – bostonský teriér!! Prostě skvělé!
V hoopersu se také konalo MR ČR v Kladně, kde družstvo small ve složení (na foto zleva… )Radka Dostálová s Kokosem, Hanka Frimmelová s Biem a Peter Pöthe s Mázli, obsadili 2. místo a tudíž titul 1.vicemistrů! Peter s Mázli pak zvítězili i v soutěži jednotlivců kat. small a náleží jim tudíž mistrovský titul.
Na Mistrovství republiky ČR v agility získalo družstvo small s názvem „Gay na Ostrově“, ve složení (na foto zleva..) Gabča Ředinová a Kízi, (neostrovan 🙂 )Gay s Denisou Lajmarovou, Terka Vaverková a Holly a Hanka Frimmelová s Fany, v součtu titul 2. vicemistrů ČR!!
Další Mistrovský titul má připsaný tým Pavel Kovář a Archie (Archer Nox Arcana ) v soutěži agility pro plemeno kooikerhondje!
Vicemistři ČR v agility pro plemeno Sheltie se staly Alena Janská a Aireen Czech Imp – „Arienka“
Dílčích úspěchů bylo určitě víc, ale tituly jsou prostě tituly… 🙂

Ale největší oslavu letos zaslouží naše/vaše trenérka Hanka Frimmelová se svým Bioškem, protože mají naprosto úžasnou sezónu a spoustu úspěchů na všech důležitých závodech agility. V kvalifikaci pro výjezdy reprezentace ČR na světové vrcholové akce agility zazářili a kvalifikovali se na soutěže WAO, EO a hlavně na Mistrovství světa v Belgii AWC 2024.
A tak celé české reprezentaci budeme od 1. do 6.10. držet moc palce a ještě víc právě Hance a Bioškovi, ať třeba přibude ještě další titul do sbírky…. 🙂

P.S. Mistrovství světa proběhlo k velké spokojenosti České reprezentační výpravy! Máme mistrovské tituly v soutěži družstev v kategorii medium a intermedium!!! 🙂 Hance s Bionkem se tentokrát nedařilo, ale určitě je tato akce posunula zase o kousek dál a zkušenosti zužitkují v další sezóně! 🙂